La meg avsløre de hemmelige triksene og de enkle metodene innen hagedesign!


... og skap deretter en hage basert på din stil og ønsket innsatsnivå
- uansett hvor i landet du bor!

Kjenner du deg igjen?

 • Har du lyst på en flott hage uten å bruke all fritiden din på vedlikehold?
 • Ønsker du én gang for alle å slutte og kjøpe feil planter til hagen?
 • Ønsker du å lære og skape rom i hagen - og å ha en trivelig utespiseplass omgitt av frodighet?
 • Ønsker du å få en harmonisk og lettstelt hage som krever minimalt med vedlikehold?
 • Ønsker du å få tilgang til enkle metoder for å forvandle din nåværende hage til en fantastisk oase?
 • Har du lyst på "gatas fineste hage" - uten den store innsatsen?
 • Har du fått hage for første gang og trenger hjelp til hvordan du skal gå frem?
 • Har du lyst til å lære mer om grunnleggende hagedesign og planlegging og å få med deg de hemmelige tipsene som hagedesigneren normalt ikke vil dele??
 • Hvis du har svart ja på noen av disse punktene bør du lese videre. Jeg har, i snart 20 år, hjulpet mennesker med akkurat disse utfordringene og nå er det din tur til å komme i mål!

"Jeg tok kurset når det passet best tidsmessig for meg!  Jeg lagde en fremdriftsplan og gjennomførte den bit for bit. Endelig kan jeg komme hjem fra jobb og ta en liten lur på solstolen i hagen, uten å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke orker å å gå løs på "hagearbeidet" eller måtte løpe og kjøpe erstatning for planter som er dødd ut!

Nå tikker og går plantene av seg selv, og jeg har fått mer tid til å nyte tilværelsen i en harmonisk og velfungerende hage - ENDELIG!"

"Mitt mål er at du skal kunne si akkurat dette - etter at du har gått igjennom kurset!"


Marit 🙂

Irene Arnestad, Østerås

I Norge er sommeren kort og vi bør ha anledning til å nyte
hvert minutt av de sommermånedene vi har!

Ved å bruke dette kurset til å, én gang for alle, få skikk på hagen - med tanke på;

* å velge riktig antall kvadratmeter med gress, eller kanskje velge vekk gress
* å få riktige planter på plass, og å unngå dyre erstatningskjøp hver vår
* å planlegge etter hvor mye tid du har til rådighet - nyte istedetfor hagearbeid
* hvilke materialer som er riktige og få en god struktur med en bærekraftig og langsiktig løsning

- gjør du en god investering!

Gjennom kurset får du hjelp, steg for steg, til å finne ut HVA du konkret vil med hagen og HVORDAN du kommer deg dit.

 • Kutt kostnader på flere ting!

  Fordel #1
  Ved å ta kurset kommer du frem til samme resultat for 1/3 del av prisen det koster å ha en hagedesigner til å gjøre jobben! I tillegg vil du i fremtiden unngå å kjøpe feil planter og sparer i tillegg masse penger på det!  🙂

 • Tilpasset deg og ditt bosted!

  Fordel #2
  Du kan gjennomføre kurset hjemme i din egen stue eller på hytta, akkurat når du selv har lyst og tid. Halvveis får du en personlig oppfølgingstime, hvor du kan stille spørsmål og ta opp ting du lurer på.

 • Del av engasjert nettverk!

  Fordel #3
  Du blir automatisk medlem av et lukket nettverk av likesinnede og engasjerte mennesker med samme interesser, hvor du kan stille spørsmå, søke info/støtte eller bare sparre.

Spørsmål jeg har fått og som kanskje andre også lurer på ....

 • q-iconMå jeg ha en viss hage-erfaring for å kunne få noe ut av kurset?

  Nei, overhodet ikke! 🙂 Kurset er lagt opp slik at både nybegynnere og mer erfarne hageeiere skal få kunnskaper om hvordan de kan skape // utforme // re-etablere en hage på en enkel og grei måte.

 • q-iconJeg bor langt nord i landet og lurer på om dette kun gjeld søringa...

  Det du lærer i dette kurset er grunnleggende føringer som vil gjelde for alle områder i Norge. Du vil oppleve at det du lærer ikke har noe med et bestemt område i landet å gjøre, men at lærdommen kan brukes uansett hvor du bor! 🙂

 • q-iconJeg er bare en alminnelig hageeier, og har bare lyst til å ta dette for å restrukturere den gamle hagen min. Må jeg kunne mye teknisk for å gjennomføre kurset?

  Hvis du er komfortabel med å lese mail og å se videoen som du kommer til ved å klikke på en link du får tilsendt – er du godt skodd. Det er det som skal til for å komme til kursportalen. Når du gjennomgår selve kurset er det kun å klikke på videoer eller se på vedlagte ark som gjelder.

 • q-iconHvor lang tid går det fra jeg bestiller til jeg får kurset?

  Kurset er «online» – det vil si at du slipper å vente på postmannen. 🙂
  Når betalingen er foretatt og du har klikket på linken i velkomst-emailen jeg har sendt deg, vil du ganske snart (normalt innen en halv time) få tilsendt en ny email med log-in informasjon og så er du igang.

 • q-iconEr kurset "alltid åpent"?

  Ja, kurset kan du ta når på døgnet du vil og det spiller ingen rolle om du er hjemme eller på hytta eller på feire eller på toget på vei hjem fra jobben. Det fungerer like godt på pc som på telefon.

Lurer du på hvordan kurset fungerer?

Kurset er bygget opp over en lest, der du går frem steg for steg for å få planleggingen av hagen "på stell".

Du tar leksjonene i rekkefølge, eller går inn på den leksjonen som er mest akutell for deg. I leksjonene følger det ofte med sjekklister, videoer eller bonusinfo som du kan printe ut eller lagre på din pc. Bruk disse som verktøy til å komme videre i prosessen. De er gode hjelpemidler.

Dette kurset er enkelt å følge og tar deg fra frustrasjon til mestringsfølelse i løpet av 8 folkelige leksjoner. Bli med og du får en ekstra glede over å ha knukket koden selv!

Kurset går akkurat passe i dybden til at nybegynnere kan følge med uten å miste tråden og er samtidig såpass interessant for de erfarne hageeiere, at de nok vil synes det er interessant og lærerikt å få påfyll og nye vinklinger til ting de kanskje allerede vet noe om.

Ja takk, jeg vil gjerne lære hageplanlegging!Kr. 4.000
shadow-ornament
Ja takk, jeg vil gjerne lære hageplanlegging!Delbetaling Kr. 2.000 x 2

MODUL 1: Analyser hva du egentlig ønsker deg

 • Noen nøkkelpunkter:
  Vi bruker en enkel og morsom metode for å skille ut dine ønsker og favoritter, noe som vil være en basis for bruk i resten kurset. Vi går innpå struktur og bruk.

Modul 2: Hagens utgangspunkt

 • Noen nøkkelpunkter:
  Her analyserer vi oss frem til behovet basert på Modul 1, går igjennom påvirkelige og ikke-påvirkelige forhold i tillegg til stilarter.

Modul 3: Innredning og enkel tegning

 • Noen nøkkelpunkter:
  Vi lærer å innrede med tanke på høyde, nivå og volum, samt går igjennom enkle, grunnleggende tegneprosesser.

Modul 4: Plantene og deres plassering

 • Noen nøkkelpunkter:
  Hva må du vite for å velge riktig plante? Hvordan kan du tøye grensene? Valg av type planter og deres roller.

Modul 5: Årstidene

 • Noen nøkkelpunkter:
  Hvordan planlegge for å få en vakker hage året rundt? Bevisst bruk av farger.

Modul 6: Balanse og flyt

 • Noen nøkkelpunkter:
  Symmetri og harmoni. Bevegelse og samhørighet.

Modul 7: Lag hageplanen

 • Nøkkelpunkt:
  Gjennomgang av alle elementene i en plantegning. Vi planlegger en hage sammen - steg for steg.

Modul 8: Om å jobbe som hagedesigner

 • Noen nøkkelpunkter:
  Hva skal til? Hva kreves og hvordan komme igang etter en enkel mal?

Tror du dette er noe for deg?

Du behøver ikke vite noe spesielt om hage for å få utbytte av kurset.
Jeg ønsker å bidra til at de som er ferske hage-eiere også kan ta del i gleden det er å skape en hage som tilfredsstiller behovene. Det være seg en blomstrende og frodig hage eller en minimalsistisk og stilren hage. Begge delere er like fine, - på hver sin måte.

I dette kurset gir jeg deg kartet og guider deg igjennom prosessen, slik at du unngår fallgruber som vil koste deg mange penger. Her er det snakk om å spare penger ved at du selv mestrer og tar styring over ditt uteområde og ikke omvendt. 🙂

De som har lang erfaring med hage, vil nok også få stort utbytte av dette kurset, da jeg presenterer andre måter å tenke på og gir deg innsider-tipsene som ikke så mange andre hagedesignere er villige til å dele. Her får du påfyll som vil øke hage-entusiasmen.

Blir du ekstra interessert i dette, kan du jo selv - som jeg - starte opp din lille bedrift og hjelpe andre med hageplanlegging og design.

De grunnleggende kunnskapene for et godt forhold til hage og uterom får du av meg i dette kurset.

Ja takk, jeg vil gjerne lære hageplanlegging!Kr. 12.500
Ja takk, jeg vil gjerne lære hageplanlegging!Delbetaling kr. 6.500 x 2

Jeg skal dele en  liten innsider-hemmelighet med deg. Du tenker sikkert at mange av de flotte hagene du ser i blader og artikler er planlagt av hagedesignere eller landskapsarkitekter. Nei, slik er det ikke! I 80% av tilfellene er det helt alminnelige folk som som deg og meg, som har lest og lært seg litt om den grunnleggende strukturen bak en vellykket hage. Kun 20% av de flotte hagene er planlagt og designet av en proff og du trenger hverken superpower, utpregede tegnekunnskaper eller vill fantasi for å kunne gode resultatet på linje med de. Det eneste du trenger er interesse, vilje og lyst til å prøve deg!

Her kan du overføre teori til praksis på en enkel måte -  og jeg skal hjelpe deg - all the way.

Hvis vi ikke har møttes enda...

Hei! Jeg er Marit Næss Jørgensen. Jeg har jobbet som hageplanlegger og designer i snart 20 år, frilansjournalist, forfatter og gründer av Marits Hageplanlegging og livsstilsbutikken herr og fru Jørgensen i Sandefjord og Sandefjord Hagefestival.

Mitt liv har bestått mye av tegning av hager, rådgivning, guiding i fantastiske hager og slott i utlandet, Chelsea Flower Show, kursing både av amatører og proffe hagedesignere samt at jeg holder foredrag om det meste innen hage. I tillegg er jeg Byggeindustrien i Norges faste hageeskspert. Mange av mine hager er omtalt i blader, aviser og i bøker.

Av relevant utdannelse har jeg grunnfag agronom, bygartnerutdannelse og diverse kurs i hagedesign, mest fra Sverige og England, men mest av alt er det 20 års erfaring som har gitt med den store kunnskapen. Et kurs i interiørdesign har også kommet godt med.

Jeg er født og oppvokst i Ullevål Hageby, i Oslo, og det kan - uten at jeg har vært klar over det - ha vært med på å skape min interesse for hageprosjekter og planter. Idag bor jeg i  Sandefjord og her lever jeg godt med min kjære mann, Geir, som er anerkjent blomsterdekoratør fra Danmark. Det er ham dere møter i butikken til daglig. Velkommen innom for en hageprat hvis dere skulle være i nærheten.

Det å kunne ha sin egen bedrift og selv bestemme over sin tid er for meg viktig.
Som hageplanlegger og designer har jeg kun møtt hyggelige kunder og det er svært givende å jobbe med mennesker som er glad i hage.

 

Dette kurset er midt i blinken for deg hvis du:

 • Har en drøm om å jobbe som hageplanlegger og designer
 • Ønsker å lære om hvordan få en god struktur og flyt i hagen
 • Ønsker å lære om hemmelighetene bak de vellykkede hagene
 • Ønsker å få grunnleggende basiskunnskaper samlet i et grunnkurs, som du kan gå tilbake til når du ønsker.
 • Vil videreutvikle din interesse for hage og planter
 • Er interiørarkitekt og har lyst til å lære deg mer om sammenhengen inne-ute

Dette programmet er ikke for deg hvis:

 • Du ikke liker å jobbe på pc.
 • Du ikke liker friheten til å selv avgjøre når du vil gå videre i kurset.
 • Du kvier deg for å sparre med andre i en lukket FaceBook gruppe.
 • Du liker å dra til hagesenteret for å handle inn nye planter og blomster hvert år!
 • Du synes hage er uinteressant!
 • Du liker overgrodde hager og synes at hagen skal få leve sitt eget liv, uten å bli "styrt".

Er du klar for å lære deg hageplanlegging og design?

Sensommeren er her! Det er nå det er smart å lære hva du skal gjøre med hagen for å få den fin og funksjonell, lettstelt og vakker til neste sommer! Akkurat slik DU ønsker den!

Tar du kurset, vil du fort kunne ta enkle grep som gjør hagen slik du ønsker den og oppleve at du endelig har en hage som ikke krever for mye av deg men gir deg positive opplevelser og at du har en hage du kan være stolt av!

Med kurset tilgjengelig hver gang du ønsker å dobbeltsjekke noe - kan du kun lykkes!
Og har du spørsmål, er både de andre kursdeltagerne og jeg tilstede i den lukkede Facebook-gruppen som du også får gratis medlemsskap i, - fulle av kunnskaper og støtte!

Ikke la drømmen forbli en drøm .... nå har du sjansen til å virkeliggjøre den!

I dette grunnkurset får du en hel, liten mini-utdannelse, som tar deg igjennom stegene fra bevisstgjøringi hvilken stil du vil ha i hagen til å vite hvordan du skal tenke i forhold til å planlegge den riktig - slik at du kan tilrettelegge mengde stell og vedlikehold etter din kapasitet og interesse, samt det å skape rom i hagen.

Du får innføring i komposisjon av bed og om hvordan du bruker farger på beste måte samt hvilke virkemidler du har for å gjøre hagen spennende og skape rom. Du får enkel innføring i tegning og smart oppmåling, slik at du skal få et riktig grunnlag å jobbe med.

Vi avslutter med å planlegge en hage - steg for steg - slik at du får brukt alle kunnskapene i de tidligere modulene. I tilleg får du bonuser i form av smarte tips som du kan bruke i din hage for å skape det lille ekstra.

For å følge opp alle på en ok måte, vil inntaket være begrenset, så her gjelder førstemann til mølla. Neste kurs blir først til våren/forsommeren 2019 og der er det allerede mange som står på venteliste, så få plasser igjen der også.  Bli med nå! Husk at du tar kurset i ditt eget tempo - så om du slår til nå, behøver du ikke å starte med det samme - du starter når det passer deg. Med dette kurset får du kunnskapen til å få den lettstelte hagen du ønsker deg og muligheten til å "blomstre den opp" hvis du ønsker det. Her er det dine ønsker som råder og mestringsfølelsen stiger i takt med gjennomføringen av modulene.   Velkommen som kursdeltager - Vi sees i den lukkede Facebook-gruppen for deltagerene! 🙂

Er du klar?   Klikk på "Ja takk"-knappen under og vi sees i første leksjon!

Jeg gleder meg til å gi deg alle insidertipsene og guide deg frem til den hagen du ønsker deg!

Ja takk, jeg vil gjerne lære hageplanlegging!Kr.12.500
Ja takk, jeg vil gjerne lære hageplanlegging!Delbetaling Kr. 6.500 x 2

PS: Visste du at både eiendomsmeglere og takstmenn i de senere år har begynt å la uteområdet få innflytelse på verditaksten?

Det vil si at hvis du planlegger en flott hage rundt ditt hus, kan du samtidig øke verdien på eiendommen med opptil flere hundre tusen!