Velkommen , velg et kurs for å gå videre.

Her finner du tilgang til alle kursene dine. Klikk på det kurset du vil gå til.

Følgende kurs er under utarbeidelse i 2017 og vil legges ut fortløpene. De som er på mailinglisten vil få beskjed pr. e-mail når kurset er lagt ut.

* Kurs om utebelysning i hagen
* Kurs om vann i hagen
* Kurs om drivhus
* Kurs om kjøkkenhage
* Kurs om hvordan drive et hageplanleggingsfirma. Her får du vite alt om drift, om hvilke feller du ikke må gå i samt at du får alle dokumenter du bør ha på plass for å drive på en ordentlig og god måte.

Bli hagedesigner

Her vil du gjennomgå de grunnleggende basiskunnskapene for å kunne planlegge og designe en hage. Du får kunnskap om hvordan du kan finne og kanskje rendyrke den stilen som du innerst inne liker best, slik at du kan finne en basisform og heller spe på med andre impulser som garnityr.

Du får innføring i bruk av farger og størrelser, nivåer og masse, slik at du klarer å jobbe med hagen som en masse og ikke som et lærret. Du får også enkel innføring i alminnelig tegning (samt litt perspektiv), opmåling, jordsmonn og mye, mye annet. Alt sammen satt i et samspill som utgjør den enhetlige harmonien en hage skal bestå av.

Ettter dette kurset skal du kunne skape den hagen du eller noen du kjenner ønsker seg.

Kjøp kurset

Hormonbalanse og livsstil

I dette kurset får du hjelp til å kvitte deg med ubalanse i hormonene - både på kjøkkenet, på badet og de som har akkumulert seg i kroppen din. Du får kunnskap om god og rett ernæring, hormonvennlig mat, - innføring i hvilke miljøgifter du er utsatt for og hvordan unngå de.

Her får du tips til forebygging av typiske utvendige aldringstegn samt gode råd om hensiktsmessig fysisk aktivitet, stressmestring og mindfulness som gjenoppretter balansen på livsstils- og energikontoen din ... før, under og etter overgangsalderen!

Dette er kurset som gir den innsikten som våre mødre burde ha bragt videre til oss, men i en stresset hverdag ikke har rukket å overbringe. Med den riktige kunnskapen kan perioden før, under og etter Menopausen kan være en flott tid! Du har et valg! Her får du kunnskapen som gir deg en overgangsalder med mer velvære, glede og skjønnhet. Velkommen til et par aha-opplevelser!

Kjøp kurset